MESLEKİ UYGULAMA DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Mesleki Uygulama dersini alan bütün öğrenciler (2. sınıf Öğrencileri)

1. Ders Kayıt Döneminde G.Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/) Mesleki Uygulama derslerini seçip, onay vereceklerdir. Mesleki Uygulama 20.02.2017-26.05.2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Aşağıdaki formlar bilgisayar ortamında 2'şer nüsha olarak doldurulacaktır.

Mesleki Uygulama Müracaat Formu  (2 nüsha doldurulacaktır)

Zorunlu Mesleki Uygulama Formu (2 nüsha doldurulacaktır)

SGK Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi (2 nüsha doldurulacaktır)

3. Mesleki Uygulamalarını dışarda yapacak öğrencilerin Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu mesleki uygulama yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi'nde yapacak öğrencilerin doldurdukları Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu onaylatmalarına gerek yoktur.

5. Tüm öğrencilerin SGK'dan Müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

6. EKLER:

1. T.C. kimlik fotokopisi
  2. Müstehaklık Belgesi
  3. 2 Adet Vesikalık Fotoğraf

Bu belgeler en geç 20 OCAK 2017 tarihine kadar Yüksekokulumuza verilmiş olacak. İşlemleri tamamlamayan öğrenciler Mesleki Uygulama Dersini alamayacaktır. Önemle Duyurulur.