Ayniyat Birimi-Taşınır Kayıt

Unvan

Birim Personeli

Temel Yetki Görev ve Sorumluluklar

1.Alınan demirbaş ve kırtasiye malzemelerin depoya giriş çıkış kayıt işlemlerini yapmak.

2.Akademik ve idari personele verilen demirbaş malzemelerin zimmet işlerini yapmak.

3.Akademik ve idari personele verilen demirbaş  ve kırtasiye malzemelerin çıkış işlemlerini yapmak.

4.Akademik ve idari personele verilen demirbaş malzemelere barkot işlemlerinin yapılması.

5.Eskiyen,bozulan ve kırılan demirbaş malzemelerin hurdaya alınması kayıtlarının düşümünün yapılması.

6.Birim ve çalışma odalarına demirbaş listelerinin hazırlanması ve asılması.

7.Depoların temiz ve düzenli olmasının sağlanması.

8.Depolara malzemelerin düzenli yerleştirilmesi.

9.Birimlerin malzeme taleplerini  depo mevcudu oranında karşılanması.

10.Depolarda  stok seviyesinin altına düşen taşınır ve diğer tüketim malzemesi  ihtiyaçlarını harcama yetkilisine bildirmek zamanında temin edilmesini sağlamak.

11.Üçer aylık dönemler halinde raporlarını hazırlamak ve Strateji Daire Başkanlığına ve ilgili makamlara bildirmek.

12.Yıl sonu işlemlerinin yapılması ve Strateji Daire Başkanlığına bildirilmesi.

13. Üst Yönetici, Müdür, Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreterince verilen diğer görevler ile görev alanı itibariyle yürütmekte yükümlü bulunduğu hizmetleri yerine  getirmek.

Yetkileri

1.Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları gerçekleştirme yetkisine sahip olmak.

2.Faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü araç, gereç ve malzemeyi kullanabilmek.

Sorumlulukları

Taşınır Kayıt işleri memuru, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Yüksekokul Müdürüne ve Yüksekokul  Sekreterine karşı sorumludur.