2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE

DERS  KAYDI  YAPTIRACAK TÜM ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE !

1-Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin öğrenci numaraları 0-2-4-6-8  ile bitiyorsa   2. Şube, 1-3-5-7-9 ile

bitiyorsa 1. Şube derslerini seçecekler. Seçilen derste 1. ve 2. Şube yoksa sadece 1. Şube seçilecek.

2-Tüm Öğrenciler her dönem 2 Seçmeli ders almak zorundadır. (MS ve MOS Kodlu Seçmeli Derslerden 1’er tane olmak üzere) Seçmeli Derslerin kontenjanı dolmuş ise Danışman onaylarında danışmanınızla birlikte alabilirsiniz.

3-2017 yılında veya daha önceki yıllarda kayıt yaptıran öğrencilerimiz müfredat değişikliğinden dolayı ders seçimlerini danışmanları ile görüşerek yapmalıdır.

4-24-25 Eylül 2018 tarihleri danışman onaylarının yapılacağı günlerdir. Danışmanı ile iletişime geçmeyen hiçbir öğrenciye ders onayı verilmeyecektir.