Makam Sekreterliği

Unvan

Birim Personeli

Temel Yetki Görev ve Sorumluluklar

1.Yüksekokul Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreterinin  görüşme ve kabullerine ait hizmetleri yürütür.

2. Yüksekokul Müdürünün  özel haberleşme ve gizlilik taşıyan yazışma işlerini yürütür.

3.Yüksekokul  Müdürü, Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreterinin  kurum içi ve kurum dışı randevu isteklerini düzenler.

4. Yüksekokul Müdürünün  görevlendirmelerinde görevden ayrılma, göreve başlamasını takip eder ve yolculuk ile konaklama için rezervasyonlarını yapar.

5. Dinî ve Millî bayramlarda Müdürün tebrik mesajlarını hazırlar ve dağıtımını sağlar.

6.Açılış ve mezuniyet programlarında katkı sağlar.

7. Müdürlük Makamını ziyarete gelen  ziyaretçilerin görüşmelerini sağlar.

8.Üst Yönetici, Müdür, Müdür Yardımcıları ve Yüksekokul Sekreterince verilen diğer görevler ile görev alanı itibariyle yürütmekte yükümlü bulunduğu hizmetleri yerine  getirmek.

Yetkileri

1.Yukarıda belirtilen görev ve sorumlulukları gerçekleştirme yetkisine sahip olmak.

2.Faaliyetlerinin gerektirdiği her türlü araç, gereç ve malzemeyi kullanabilmek.

Sorumlulukları

Makam Sekreteri memuru, yukarıda yazılı olan bütün bu görevleri kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yerine getirirken, Yüksekokul Müdürüne ve Yüksekokul  Sekreterine karşı sorumludur.