Mesleki Uygulama Dersi Alacak Öğrencilerin Dikkatine
28 Kasım 2019 | 11:25

MESLEKİ UYGULAMA DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Mesleki Uygulama dersini alacak bütün öğrenciler (2. sınıf Öğrencileri)

1. Ders Kayıt Döneminde G.Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/) Mesleki Uygulama derslerini seçip, onay vereceklerdir. Mesleki Uygulama 19.02.2020 - 22.05.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Aşağıdaki formlar bilgisayar ortamında istenilen adette doldurulacaktır. (Örnek Formlar:  Ek-1 FormEk-2 Form )

Mesleki Uygulama Ek-1 Form (3 nüsha doldurulacaktır)

Mesleki Uygulama Ek-2 Form (3 nüsha doldurulacaktır)

3. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi'nde yapacak öğrencilerin doldurdukları Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu onaylatmalarına gerek yoktur. Gazi Hastanesi dışında yapacak öğrencilerin Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu mesleki uygulama yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Tüm öğrencilerin SGK'dan Müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

5. Tüm öğrencilerin "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" belgesi alması zorunludur. (Öğrencilerimiz bu belgeyi kendi imkanları ile alacaklardır)

6. Mesleki Uygulama yapacak tüm öğrencilerimizin Tetanoz, Hepatit Aşıları ve ppd testi yaptırdıklarına ilişkin onaylı resmi belgeyi program başkanlarına diğer formları ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

7. EKLER:

1. T.C. kimlik fotokopisi