Sevgili Öğrencilerimiz;

2. Sınıfların Mesleki Uygulama Dersleri ilgili program hocalarınızın vereceği ödev proje vb. uygulamalarla yapılacaktır. Bu konuda hocalarınız sizinle iletişime geçecektir. Öğrenci Bilgi Sistemindeki e-mail adreslerinizin güncel olması, aynı zamanda programlarda kendi aranızda kurmuş olduğunuz watsapp benzeri gruplarda iletişim halinde olmanız bu süreçte faydanızadır.

Mesleki Uygulama Dersi dışındaki Teorik ve Uygulama saati olan dersler için 2+2 şeklinde olanların dönem içerisinde tamamlanması planlanmaktadır.

2+3, 2+4 gibi uygulama saati fazla olan derslerin uygulama kısımları için yaz döneminde 15 Haziran-17 Temmuz arasında yoğunlaştırılmış program yapılacaktır. Bu konuda ilgili dersin hocası sizi bilgilendirecektir.

1. Sınıfların Yaz Stajları pandemi süreci normale döndüğü takdirde yapılacaktır. Aksi takdirde ileri bir tarihe ertelenecektir. Bu konuda gerekli bilgilendirmeler okulumuz web sayfasından duyrulacaktır.

EVDE KAL SAĞLIKLA KAL...