Mezun Olan ve Önlisans Diplomalarını Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine !
10 Kasım 2020 | 15:09

Yüksekokulumuzdan mezun olan 2018  girişli öğrenciler diplomalarını, Yüksekokulumuz Öğrenci İşleri Bürosundan,  öğrenci kimlikleri ile birlikte müracaat ederek alacaklardır. Diplomasını almaya gelemeyen öğrencilerin ise noterden ilgili kişiye vekalet vermeleri gerekmektedir. Vekaletsiz önlisans diploması bir başka kişiye  teslim edilmeyecektir.

Öğrenci Kimliğini kaybeden öğrencilerin ise  gazete kayıp kayıt ilanı ile birlikte müracaat etmeleri gerekmektedir. Kayıp ilanı olmayan  yada öğrenci kimliği olmayan öğrencilere diplomaları teslim edilmeyecektir.

2018 yılı öncesi girişli  öğrenciler  ise Önlisans Diplomalarını Üniversitemiz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığından teslim alacaklardır. Önemle duyurulur.