YAZ STAJI YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Yaz Stajı yapacak bütün öğrencilerin,

1. Yaz Stajı yapmak istedikleri yerleri 17/03/2017 tarihine kadar aşağıda isimleri belirtilen Yaz Stajı dersini aldığı öğretim elemanlarına bildirmeleri.

Yaz Stajı Öğretim Elemanları

Öğretim Elemanı

Ağız ve Diş Sağlığı Öğr.Gör. Hazer YÜKSEKDAĞ
Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik Yrd. Doç. Dr. Hakan TEKEDERE
İlk ve Acil Yardım Öğr. Gör. Tuğçe Deniz TANALP
Patoloji Laboratuvar Teknikleri Doç.Dr. Ayşe ASLANTÜRK
Tıbbi Laborutavar Teknikleri Yrd.Doç.Dr. Lale TÜRKMEN
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Öğr.Gör. Hacı DOĞAN
Yaşlı Bakımı Öğr. Gör. Deniz BAŞPINAR AKTEKİN

2. Aşağıdaki formları bilgisayar ortamında doldurmaları.

Yaz Staj Formu (2 nüsha doldurulacaktır.)

Zorunlu Yaz Staj Formu (Resimli 2 nüsha doldurulacaktır.)

SGK Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi(1 nüsha doldurulacaktır.)

3. Yaz Stajını Gazi Üniversitesine bağlı birimler (Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ve Diş Hekimliği Fakültesi) dışında yapacak öğrencilerin Yaz Stajı Müracaat Formu'nu staj yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Yaz Stajını Gazi Üniversitesine bağlı birimlerde yapacak öğrencilerin doldurdukları Yaz Stajı Müracaat Formu'nu onaylatmalarına gerek yoktur.

5. Tüm öğrencilerin SGK'dan veya e-devlet şifresi ile (https://www.turkiye.gov.tr) adresinden Müstahaklık belgesi almaları gerekmektedir.

6.  İlk ve Acil Yardım Programı öğrencilerinin Tetanoz, Hepatit Aşıları ve ppd testi yaptırdıklarına ilişkin onaylı resmi belgeyi Staj Sorumlu Öğretim Elemanına teslim etmeleri gerekmektedir.

Yaz Stajı 30 (Otuz) iş günüdür.

Yaz Stajı Başlama Tarihi:

12.06.2017

Yaz Stajı Bitiş Tarihi:

26.07.2017

Yaz Stajı Sınav Tarihi:

27.07.2017 Saat:11:00

6. EKLER:

1. T.C. Kimlik Fotokopisi
  2. Müstahaklık Belgesi

Bu belgeler en geç 31 Mart 2017 tarihine kadar yukarıda isimleri belirtilen program öğretim elemanına teslim edilmelidir. İşlemleri tamamlamayan öğrenciler Yaz Stajını alamayacaktır. Önemle Duyurulur