Yaz Stajı - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Yaz Stajı

YAZ STAJI YAPACAK TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ

YAZ STAJI ÖNCESİ

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Yaz Stajı (30 iş günü) yapacak bütün öğrenciler (1. sınıf Öğrencileri)

1. Ders Kayıt Döneminde G.Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/) Yaz Stajı dersini seçmiş olmaları gerekmektedir.
  2. Yaz Stajı 15.06.2020 - 27.07.2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Aşağıdaki Ek-1 ve Ek-2 Formları bilgisayar ortamında istenilen adette doldurulacaktır. (Doldurulmuş ÖRNEK FORMLAR:  Ek-1 Örnek FormEk-2 Örnek Form )

Yaz Stajı Ek-1 ve Ek-2 Form (3 nüsha doldurulacaktır)

3. Yaz Stajlarını Gazi Hastanesi'nde yapacak öğrencilerin doldurdukları EK-1 ve EK-2 Formlarını onaylatmalarına gerek yoktur. Gazi Hastanesi dışında yapacak öğrencilerin Yaz Stajı Müracaat Formlarını Yaz stajlarını yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Tüm öğrencilerin SGK'dan Müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

5. Tüm öğrencilerin "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" belgesi alması zorunludur. (Öğrencilerimiz bu belgeyi kendi imkanları ile alacaklardır)

6. Mesleki Uygulama yapacak tüm öğrencilerimizin Tetanoz, Hepatit Aşıları ve ppd testi yaptırdıklarına ilişkin onaylı resmi belgeyi Staj/Mesleki Uygulama Birimine diğer formları ile birlikte teslim etmeleri gerekmektedir.

GEREKLİ TÜM BELGELER (3’er Nüsha)

1. Yaz Stajı Ek-1 ve Ek-2 Form (3 nüsha doldurulacaktır)
  2. "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" belgesi
  3. Tetanoz, Hepatit, PPD ile ilgili onaylı resmi belgeler
  4. T.C. kimlik fotokopisi
  5. Müstehaklık Belgesi
  6. 3 Adet Vesikalık Fotoğraf (Ek-1 Forma yapıştırılacaktır).

Not: Zorunlu olmamakla birlikte bazı kurumlar ilgili makama ön dilekçesi istemektedir. Örnek yazı için tıklayınız.

Öğrencilerimiz yukarıdaki belgeleri Staj Mesleki Uygulama Bürosuna her biri ayrı poşet dosyada 3 nüsha halinde teslim edecekleridir.

YAZ STAJI BAŞLARKEN

YAZ STAJI Başlama Tarihi: 15.06.2020 Pazartesi

Öğrencilerimiz Yaz Stajı yapacağı birime giderken yanlarında bulunması gereken evraklar

1. Okulumuz Staj/Mesleki Uygulama Bürosundan daha önceden teslim etmiş oldukları evrakların bir nüshasını alacaklardır.
  2. Ayrıca bu evraklara Yaz Stajı Değerlendirme ve Devam Durum Çizelgesini ekleyeceklerdir. İlgili dosyayı indirmek için tıklayınız

Yukarıdaki evrakların tamamını Yaz Stajı yapacakları birimin Eğitim/Staj birimine ulaştırmak öğrencilerin sorumluluğundadır.

YAZ STAJI SONRASI

Yaz stajı bitiminde;

• Yaz Stajı Değerlendirme ve Devam Durum Çizelgeleri (imzalı onaylı)
  • Staj Raporları rapor hazırlama kurallarına ve şablona uygun olarak (imzalı onaylı)

Yaz Stajı yaptığınız kurum tarafından Onaylanan bu belgeleri yaz stajı yaptığınız birimden kapalı zarf içerisinde teslim alarak, yaz stajı bitiminde Staj/Mesleki Uygulama Bürosuna elden teslim ediniz. İlgili evrakların akıbetinden bizzat öğrenciler sorumludur.

Yaz Stajı Rapor Şablonu indirmek için tıklayınız

Yaz Stajı Rapor Hazırlama Kuralları için tıklayınız.

ÖNEMLİ TARİHLER:

Yaz Stajı Başvuru Evraklarının Son Teslim Tarihi:

20.04.2020 PAZARTESİ

Yaz Stajı Başlama ve Bitiş Tarihi:

15.06.2020-27.07.2020

Yaz Stajı Evraklarının Staj/Mesleki Uygulama Bürosundan Teslim Tarihi

08.06.2020-12.06.2020

Yaz Stajı Değerlendirme ve Devam Durum Çizelgeleri ile Raporların Teslim Tarihi:

29.07.2020 ÇARŞAMBA

Yaz Stajı Öğretim Elemanları