27 Aralık 2021 | 16:20

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda, 20-21 Aralık 2021 tarihinde Gölbaşı Belediyesi Engelli Uyum Merkezi ile birlikte engelli çocuklar yararına bir kermes düzenlenmiştir. Doç.Dr. Selcen Babaoğlu Aydaş danışmanlığındaki sosyal sorumluluk projesi kapsamında Tıbbi Dokümantasyon ve Yaşlı Bakım öğrencilerimizin düzenlediği bu kermeste engellilerin el emeği ürünler ve okulumuz ögrencilerinin kendi elleri ile yaptıklari leziz ikramlar satışa sunulmuştur. Okulumuz öğrencileri, öğretim üyeleri ve idari personelimizin büyük katkisi ile elde edilen gelir engelli çocuklarımızın kışlık ihtiyaçlari için kullanılacaktır. Kermese başta Müdürümüz Doç. Dr. Hakan Tekedere ve Müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Dr. Alper Ertem ve Doç. Dr. Burcu Ertit Tastan olmak üzere tüm ögretim üyelerimiz ve personelimiz destek vermişlerdir.

kermes kermes kermes