4 Ocak 2022 | 11:35

Yaşlı Bakım Programı öğrencilerimiz Doç. Dr. Selcen Babaoğlu AYDAŞ danışmanlığında yürüttükleri Toplumsal Katkı projeleri kapsamında Sempati Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi (Mamak) ile Gölbaşı Beyaz Koza Özel Eğitim Kurumlarında engelli çocuklarla çeşitli masa üstü aktiviteler gerçekleştirmiştir. Üniversiteli ablalarıyla kendi el emeği ürünlerini yapan bu özel çocuklarımızın yüzündeki gülümseme herşeye değer.

ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON