"İlkokul Çocuklarında İyi Karakter Gelişimi" Sosyal Sorumluluk Projesi
10 Ocak 2024 | 21:33

Öğr. Gör. Dr. Mesude BOR’un yürütmüş olduğu Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programında okuyan Gencay B. DERELİ, Burcu SELEK, İlayda BOZKURT, Sıla ORHAN, Nihal COŞKUN, Nilay S. GÖRMEZ tarafından Gölbaşı İlkokulu 3. ve 4. sınıfta okuyan öğrencilere son zamanlarda kanlı para oyunu ile kendini gösteren akran zorbalığının önüne geçebilmek adına ‘İyilik her zaman kazanır!’ sloganı ile yola çıktıkları ‘İlkokul Çocuklarında İyi Karakter Gelişimi’ adlı projeyi 26 Ekim 2023 tarihinden 10 Ocak 2024 tarihine kadar çeşitli sunum ve aktivitelerle gerçekleştirmişlerdir. Projenin uygulanmasında desteklerini esirgemeyen Gölbaşı İlkokulu Müdürü Syn. Vedat Ali İNAM Bey’e ve Müdür Yardımcısı kıymetli Ezgi ÖLMEZ hanıma, Gölbaşı İlkokulunun değerli öğretmenlerine Gazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu adına teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1