Mesleki Uygulama - Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
Mesleki Uygulama

MESLEKİ UYGULAMA DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Mesleki Uygulama dersini alan bütün öğrenciler (2. sınıf Öğrencileri)

1. Ders Kayıt Döneminde G.Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/) Mesleki Uygulama derslerini seçip, onay vereceklerdir. Mesleki Uygulama 20.02.2019-24.05.2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Aşağıdaki formlar bilgisayar ortamında istenilen adette doldurulacaktır.

Mesleki Uygulama Ek-1 Form (3 nüsha doldurulacaktır)

Mesleki Uygulama Ek-2 Form (3 nüsha doldurulacaktır)

SGK Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi (3 nüsha doldurulacaktır)

3. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi dışında yapacak öğrencilerin Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu mesleki uygulama yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi'nde yapacak öğrencilerin doldurdukları Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu onaylatmalarına gerek yoktur.

5. Tüm öğrencilerin SGK'dan Müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

6. Tüm öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği eğitim belgesi alması zorunludur.

7. Mesleki Uygulama yapacak tüm öğrencilerimizin Tetanoz, Hepatit Aşıları ve ppd testi yaptırdıklarına ilişkin onaylı resmi belgeyi   Öğretim Elemanına teslim etmeleri gerekmektedir.

8. EKLER:

1. T.C. kimlik fotokopisi
  2. Müstehaklık Belgesi
  3. 3 Adet Vesikalık Fotoğraf

MESLEKİ UYGULAMA VE YAZ STAJI RAPOR HAZIRLAMA KURALLARI (Mesleki uygulama ve Yaz Stajı Rapor Sayfası)

• Mesleki Uygulama / Yaz Stajı bitiminde her öğrenci rapor hazırlamak zorundadır. Raporu olmayan veya kurallara göre hazırlamayan öğrencinin stajı değerlendirilmez.

• Mesleki Uygulama / Yaz Stajının her günü için ayrı bir sayfa yazılmak zorundadır.

• Rapor sayfaları ve Cilt kapağı shmyo.gazi.edu.tr web adresinden alınarak doldurulacaktır (Mesleki Uygulama Kapak)

• Rapor sayfaları bilgisayar ortamında ve Times New Roman, 12 punto büyülüğünde yazılmak zorundadır.

• Başlıklar kalın ve ortalanmış, metinler her iki yana yaslı olarak yazılacaktır.

• Mesleki Uygulama / Yaz Stajı sırasında fotoğraf, resim vs. görselleri ilgili günün rapor sayfasına eklenecektir.

• Rapor sayfaları tek yüze çıktı alınacak, çift taraflı çıktı alınmayacaktır.

• Gün içerisinde yapılan uygulamaların 1 rapor sayfasını aşması halinde ikinci bir rapor sayfasına geçilecektir ve sayfa numarası olarak aynı güne ait sayfa numarası yazılacak ve “ / “ işareti ile A, B şeklinde numaralandırılacaktır.

ÖRNEK: 13. Güne ait rapor birden çok sayfa içeriyor ise 13/A, 13/B olarak sayfa numarası koyulacaktır.

• Çıktıların fotoğraf, resim vs. içeren sayfaları renkli çıktı alınacak diğer sayfalar siyah beyaz alınabilecektir.

• Raporun her sayfası Mesleki Uygulama / Yaz Stajı yapılan kurum veya kuruluşta sorumlu Mesleki Uygulama / Yaz Stajı amiri tarafından kaşelenip imzalanmak zorundadır. Onayı olmayan sayfalara ait günler staj yapılmamış olarak değerlendirilir.

• Mesleki Uygulama / Yaz Stajı Raporu ciltlenerek teslim edilecektir. Spiral vs. kabul edilmeyecektir.

• Rapor, Mesleki Uygulama / Yaz Stajı bitiminde Mesleki Uygulama / Yaz Stajı Komisyonu’na teslim edilecektir.

• Öğrenci değerlendirme formu ve yoklama kapalı ve mühürlü zarf içerisinde öğrenci tarafından alınarak Mesleki Uygulama / Yaz Stajı raporu ile birlikte teslim edilecektir. Evrakların ve/veya Raporun akıbetinden bizzat öğrenciler sorumludur.

Evrakların Yüksekokulumuza Son Teslim Tarihi

Mesleki Uygulama Tarih Aralığı