Mesleki Uygulama

MESLEKİ UYGULAMA DERSİNİ ALAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Döneminde Mesleki Uygulama dersini alan bütün öğrenciler (2. sınıf Öğrencileri)

1. Ders Kayıt Döneminde G.Ü. Öğrenci İşleri Bilgi Sisteminden (https://ogrenci.gazi.edu.tr/ogrenci/) Mesleki Uygulama derslerini seçip, onay vereceklerdir. Mesleki Uygulama 14.02.2018-18.05.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.

2. Aşağıdaki formlar bilgisayar ortamında istenilen adette doldurulacaktır.

Mesleki Uygulama Form 1 (4 nüsha doldurulacaktır)

Mesleki Uygulama Form 2 (3 nüsha doldurulacaktır)

SGK Sigortalı İşe Giriş Bildirgesi (3 nüsha doldurulacaktır)

3. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi dışında yapacak öğrencilerin Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu mesleki uygulama yapacakları kuruma onaylatmaları gerekmektedir.

4. Mesleki Uygulamalarını Gazi Hastanesi'nde yapacak öğrencilerin doldurdukları Mesleki Uygulama Müracaat Formu'nu onaylatmalarına gerek yoktur.

5. Tüm öğrencilerin SGK'dan Müstehaklık belgesi almaları gerekmektedir.

6. Tüm öğrencilerin iş sağlığı ve güvenliği eğitim belgesi alması zorunludur.

7. Mesleki Uygulama yapacak tüm öğrencilerimizin Tetanoz, Hepatit Aşıları ve ppd testi yaptırdıklarına ilişkin onaylı resmi belgeyi   Öğretim Elemanına teslim etmeleri gerekmektedir.

8. EKLER:

1. T.C. kimlik fotokopisi
  2. Müstehaklık Belgesi
  3. 3 Adet Vesikalık Fotoğraf

Bu belgeler en geç 22 ARALIK 2017 tarihine kadar Yüksekokulumuza verilmiş olacak. İşlemleri tamamlamayan öğrenciler Mesleki Uygulama Dersini alamayacaktır. Önemle Duyurulur.