Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa YILDIZ' ın katılımıyla Yüksekokulumuz' da Verimlilik Toplantısı Gerçekleştirildi.
17 Eylül 2021 | 12:14

Üniversitemiz Rektörlüğü tarafından düzenlenen ve kurum içerisindeki etkileşimi artırmak amacıyla akademik-idari birimlerle yapılan verimlilik toplantıları Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın katılımıyla devam ediyor.

Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluyla gerçekleştirilen verimlilik toplantısına; Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevini devreden Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahtiyar Bakır, Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hakan Tekedere, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Burcu Ertit Taştan ve Öğr. Gör. Dr. Alper Ertem, Yüksekokul öğretim elemanı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Öğr. Gör. Hacı Doğan, bölüm/program başkanları ve Yüksekokul Sekreteri Önder Çağrı Çeçen katıldı.

Toplantının açılışını yapan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Tekedere, Yüksekokul bünyesinde yer alan birimler ve programlar ile bir yıllık süreçte yapılan çalışmalara ilişkin bilgilerin yer aldığı bir sunum gerçekleştirdi.

Görevi Doç. Dr. Hakan Tekedere’ye devreden Prof. Dr. Bahtiyar Bakır ise konuşmasında, Yüksekokul çalışanlarına ve desteklerinden dolayı Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür etti.

Doç. Dr. Hakan Tekedere’nin sunumunun ardından konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, “Göreve geldiğimiz 14 Ağustos 2020 tarihinden itibaren bu zamana kadar geçen bir yıllık süreç sonunda Üniversitemiz Senatosu, dekanlar, daire başkanları ve yöneticilerimizle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı yaptık. Yaptığımız bu değerlendirme toplantısı nezdinde akademik ve idari birimlerimizle kurum içerisindeki iletişimi artırmak ve kurum kimliğimizi güçlendirmek amacıyla bu tür toplantılar yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bütün akademik ve idari birimlerin faaliyetlerinin yakından ve ilgiyle takip edildiğini söyleyen Prof. Dr. Musa Yıldız, yeni eğitim öğretim dönemine hazırlık amacıyla yapılan bu toplantıda Yüksekokul Müdür ve Müdür Yardımcıları ile bölüm/program başkanlarının görüşlerini, dilek ve temennilerini alarak neler yapılabileceğine dair değerlendirmelerde bulundu.

Prof. Dr. Musa Yıldız’ın konuşmasının ardından Yüksekokul Müdür Yardımcıları ve bölüm/program başkanları da yapılan çalışmalara ilişkin kısa birer konuşma gerçekleştirdiler.

resim-1resim-1resim-1resim-1

background image