Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü, Sevgi Çiçeği İlkokulunda Toplumsal Katkı Temalı Okul Öncesi Çocukların Velilerine Yönelik Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirdi.
5 Haziran 2024 | 10:47

Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kuddusi Karaboduk ve öğrencileri;  Emircan Demir, Nesrin Selli, Semanur Şahiner, Belgin Koca, Beren Türköz, İzzet Burak Şentürk Sevgi Çiçeği İlkokulu’nda 04.06.2024 tarihinde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. Okul öncesi öğrenci velilerine yönelik “Okul Öncesi Çocuklara Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazandırmada Ebeveynlerin Rolü” başlıklı bir eğitim verdiler. Eğitim öncesinde yapılan anket ile velilerin hazır bulunuşlukları belirlendi. Eğitimde, çocukların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerinde beslenmenin çok önemli bir faktör olduğu belirtildi, besin öğeleri ve grupları tanıtıldı ayrıca beslenme alışkınlığı kazandırma konusunda önemli ipuçları verilerek ve tavsiyelerde bulunuldu. Eğitim, soru-cevap ve toplu resim çekimi ile son buldu.

Projeye katkı ve desteklerinden dolayı, Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne, Gazi Üniversitesi Sosyal İşler Kurum Koordinatörlüğüne, Sevgi Çiçeği İlkokulu Yönetimine, Öğretmenlerine ve eğitime katılan velilere teşekkür ederiz.

resim-1 resim-1
background image