Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü, Sevgi Çiçeği İlkokulunda, Toplumsal Katkı Temasında İlkokul Kademesi Çocuklarının Velilerine Yönelik Sosyal Sorumluluk Projesi Gerçekleştirdi.
5 Haziran 2024 | 10:53

Yüksekokulumuz Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Öğretim Üyesi ve Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Kuddusi Karaboduk ve öğrencileri;  Berfin Bozkurt, Pelin Acar, Tuba Nur Bayır Sevgi Çiçeği İlkokulu’nda 04.06.2024 tarihinde anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attılar. İlkokul kademesi öğrenci velilerine yönelik “İlkokul Kademesindeki Çocuklara Sağlıklı Beslenme Alışkanlığı Kazandırmada Ebeveynlerin Rolü” başlıklı bir eğitim verdiler. Eğitimden önce yapılan bir anketle velilerin hazır bulunuşluk seviyeleri belirlendi. Eğitimin içeriğinde, çocukların sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmelerinde beslenmenin kritik bir rol oynadığı vurgulandı. Besin öğeleri ve grupları tanıtıldı, ayrıca beslenme alışkanlıkları kazandırma konusunda önemli ipuçları ve öneriler sunuldu. Eğitim, soru-cevap oturumu ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Projeye katkı ve desteklerinden dolayı, Gazi Üniversitesi Rektörlüğüne, Gazi Üniversitesi Sosyal İşler Kurum Koordinatörlüğüne, Sevgi Çiçeği İlkokulu Yönetimine, Öğretmenlerine ve eğitime katılan velilere teşekkür ederiz.

 

resim-1 resim-1
background image