Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Coşkuyla Kutlandı.
5 Temmuz 2024 | 10:53

Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 28.06.2024 tarihinde Gazi Üniversitesi Gölbaşı Yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törene, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fazlı POLAT, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen ÇETİNKAYA, Üniversitemizin farklı birimlerinde görev yapan kıymetli yöneticilerimiz, Müdür Yardımcılarımız, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz yakınları katıldı. 

Törenin açılış konuşmasını Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya yaptı. Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, üst düzey bilgi ve beceri düzeyine sahip, takım çalışması ve paylaşım kültürüne yatkın, halk sağlığına ve sorumluluklarına duyarlı inisiyatif sahibi ara elemanlar yetiştirme misyonuyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Öğrencilerimizi sağlık hizmetleri alanında ihtiyaç duyulan donanıma sahip bireyler olarak mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Hayriye Gökçen Çetinkaya, mezunlara bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Ayrıca, emeklerinden dolayı Yüksekokul öğretim elemanlarını ve fedakârlıklarından dolayı da mezunların ailelerine teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Fazlı Polat ise konuşmasına Üniversitemiz ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi vererek başladı. Gazi Üniversitesinin Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Eczacılık Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluyla alanında uzman ve öncü sağlık personelleri yetiştirdiğini kaydetti.

Yüksekokulumuz ikincisinin öğrencilerimiz adına yaptığı konuşma sonrasında, Yüksekokulumuz birincisi Buse ONAT, ikincisi Emine BOZKURT ve üçüncüsü Mahi TOPRAKCI belgeleri ve hediyeleri verildi. Daha sonra Yüksekokulumuz Program birincilerine, ikincilerine ve üçüncülerine belgeleri ve hediyeleri verildi. Yüksekokulumuz birincisinin Yüksekokulumuz Kütüğüne İsim Çakma töreni yapıldı. Mezuniyet törenimize katılan öğrencilerimize katılım belgeleri verildi.

 

Mezuniyet yeminini hep bir ağızdan okuyan mezunlar, gurur ve heyecanı bir arada yaşadı. Keplerin havaya atılması ile öğrenimleri sona eren öğrenciler, aileleri ve hocaları ile bu önemli günün sevincini paylaştı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Dönemi mezunu öğrencilerimize bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1 Mezuniyet Resimleri-1
background image