"Zamanı Kendine Çevir" isimli sosyal sorumluluk projesi
16 Ocak 2024 | 20:53

Öğr. Gör. Dr. Mesude BOR’un yürütmüş olduğu Sosyal Sorumluluk Dersi kapsamında Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programında okuyan Merve Ezim, Yasemin Küçük ve H. Başak Yıldırım adlı öğrenciler tarafından Gölbaşı İlkokulunun 3. ve 4. sınıfında okuyan öğrencilerde zaman yönetimi hakkında farkındalık oluşturmak için ‘Zamanı Kendine Çevir’ isimli sosyal sorumluluk projesi 27 Ekim 2023 tarihinden 9 Ocak 2024 tarihine kadar çeşitli sınıf içi sunum ve aktivitelerle gerçekleştirilmiştir. Projeye desteklerinden dolayı Gölbaşı İlkokulu Müdürü Syn. Vedat Ali İNAM Bey’e, Müdür Yardımcısı Ezgi ÖLMEZ hanıma, Gölbaşı İlkokulunun değerli öğretmenlerine Gazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu adına teşekkür ederiz.

-1 -1 -1