VIII. Travma Rallisinde Yüksekokulumuzun Büyük Başarısı
22 Nisan 2024 | 19:40

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ev sahipliğinde, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü paydaşlığında düzenlenen “VIII. Ulusal TRALLİ Travma Rallisi" yarışmasında İlk ve Acil Yardım Programı eğitimi alan, 16 farklı üniversitenin 102 öğrencisinden oluşan 26 ekip, 9 farklı etapta yarıştı.

Yarışmaya iki ekip ile katılın Gazi Üniversitesi aşağıdaki madalyaları aldı.

Öğrencilerimiz Nilgün Palabıyık, Ersin Karacür, Can Kartaldan oluşan Ekip 1; KBRN yanık etap ikinciliği, Dar alan etap ikinciliği, Araç içi trafik kazası etap üçüncülüğü kazandı.

Öğrencilerimiz Melisa Sevim, Gökçe Nur Bozoğlu, Kübra Kaleboynu ve Yasemin Yüce’den oluşan Ekip-2; Triyaj etap üçüncülüğü, Dar alan etap birinciliği, Araç içi trafik kazası etap birinciliği, İleri yaşam desteği etap birinciliği, Motosiklet kazası etap ikinciliği kazandı.

Ayrıca Ekip 2 genel klasman sıralamasında birinci olarak üniversitemize gurur yaşattı. Öğrencilerimizi ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını dileriz.

Tralli-1 Tralli-1 Tralli-1 Tralli-1