Öğrencilerimiz Radyasyondan Korunma Paneli katılmışlardır
21 Mart 2024 | 15:23

Gazi Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencileri 20 Mart 2024 Çarşamba günü Başkent Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun düzenlemiş olduğu Radyasyondan Korunma Paneline katılmışlardır. Panelde yüksekokul müdürümüz Sayın Prof. Dr.  Hayriye Gökçen ÇETİNKAYA "Radyasyon ve Radyasyon Kaynakları" başlıklı sunumunu yapmıştır. Başkent Üniversitesi Radyoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Sayın Doç. Dr. Kemal Murat HABERAL  "Radyasyonun Biyolojik Etkileri" ve Başkent Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Görüntüleme Programından Sayın Öğretim Görevlisi Ayla KARADUMAN  "Radyasyondan Korunmada Temel İlkeler" başlıklı sunumları ile öğrencilerimizi bilgilendirmiştir. Panele bizleri davet ettikleri için Başkent Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlügüne teşekkür ederiz.

-1 -1 -1 -1 -1