Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “İntihar Davranışını Anlamak ve Önlemek” konulu konferans düzenlendi. Üniversitemizin Gölbaşı Yerleşkesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda 09 Mayıs 2024’de yüz yüze olarak gerçekleştirilen konferansa, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Nazan TURAN ile Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. H. Gökçen ÇETİNKAYA, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Alper ERTEM tarafından düzenlenen konferansta davetli konuşmacı olarak Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bedriye ÖNCÜ ÇETİNKAYA ile Doç. Dr. Burçin ÇOLAK yer aldı.
Doç. Dr. Nazan TURAN tarafından yapılan açılış konuşmasının ardından, Prof. Dr. Bedriye ÖNCÜ ÇETİNKAYA ‘İntihar epidemiyolojisi ve risk etmenleri’, Doç. Dr. Burçin ÇOLAK ‘intiharı önleme’ başlıklı sunumlarını gerçekleştirdi. Soru-cevap kısmı ile devam eden konferans, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. H. Gökçen ÇETİNKAYA’nın, Prof. Dr. Bedriye ÖNCÜ ÇETİNKAYA ve Doç. Dr. Burçin ÇOLAK’a katılımlarından ve katkılarından dolayı teşekkür belgesini takdim etmesinin ardından sona erdi.
Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Öğrencilerine Yönelik Kariyer Eğitimi Gerçekleştirildi
Birim İç Değerlendirme Raporu Toplantısı Gerçekleştirildi
İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerinden GÜDAM'a Uygulamalı Eğitim Ziyareti
X. TRALLI Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerimiz Medikal Kurtarma Eğitim Kampına Katıldı
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.