Yüksekokul Sekreterimiz Durak Çelik, İdari Personel ile Toplantı Gerçekleştirdi
27 Eylül 2024 | 15:58

Yüksekokulumuz Sekreteri Durak Çelik, her dönem düzenlenen idari personel toplantısını bu dönem de gerçekleştirdi. Toplantıya katılan idari personel, yaşadıkları sorunları ve geliştirilmesi gereken konularla ilgili önerilerini dile getirdi.

Durak Çelik, idari personelin çalışmalarındaki özveriyi takdir ederek, mevcut sorunların çözümü için gereken adımların atılacağını belirtti. Personelin iş süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi ve çalışma ortamının iyileştirilmesi amacıyla toplantıda alınan öneriler değerlendirilecek.

Verimli geçen toplantıda Durak Çelik, kurum içi iletişimin ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, idari personelin katkılarının yüksekokulun gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

İdari Personel Toplantı 24 25 Güz-1