Yüksekokulumuz Sekreteri Durak Çelik, her dönem düzenlenen idari personel toplantısını bu dönem de gerçekleştirdi. Toplantıya katılan idari personel, yaşadıkları sorunları ve geliştirilmesi gereken konularla ilgili önerilerini dile getirdi.
Durak Çelik, idari personelin çalışmalarındaki özveriyi takdir ederek, mevcut sorunların çözümü için gereken adımların atılacağını belirtti. Personelin iş süreçlerinin daha verimli hale getirilmesi ve çalışma ortamının iyileştirilmesi amacıyla toplantıda alınan öneriler değerlendirilecek.
Verimli geçen toplantıda Durak Çelik, kurum içi iletişimin ve iş birliğinin önemine dikkat çekerek, idari personelin katkılarının yüksekokulun gelişimi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

2026-2027 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
Dişçilik Hizmetleri Bölümü Öğrencilerine Yönelik Bilgilendirme Toplantıları Gerçekleştirildi
Gazi Üniversitesi Yükselişine Devam Ediyor!
Yüksekokulumuz Birim Kalite Ekibi, “Kalite Güvencesi ve Kalite Yaklaşımları” Eğitimine Katıldı
Yüksekokulumuzda İdari Personel Toplantısı Kahvaltı Eşliğinde Gerçekleştirildi
2026 Yılı Birim Stratejik Planı İlk Altı Aylık İzleme ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.