Yüksekokulumuzda Oryantasyon ve Öğrencilerle Tanışma Toplantıları Gerçekleştirildi
2 Ekim 2024 | 10:27

Yüksekokulumuzda, 2024-2025 akademik yılına yeni başlayan öğrenciler için (Ağız ve Diş Sağlığı, İlk ve Acil Yardım, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Yaşlı Bakımı) programlarının oryantasyon ve tanışma toplantıları düzenlendi. Programlar, öğrencilerin üniversite hayatına uyum sağlamalarına yardımcı olmak ve yüksekokulun akademik, idari süreçleri hakkında bilgilendirme yapmak amacıyla gerçekleştirildi.

Yüksekokul Müdürümüz Prof. Dr. H. Gökçen Çetinkaya’nın açılış konuşmasıyla başlayan etkinliklerde, öğrencilerimize üniversitemizin misyonu, vizyonu ve akademik imkanları hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, akademik kadro ile öğrencilerin tanışma fırsatı bulduğu toplantılarda, üniversite hayatında karşılaşabilecekleri olası zorluklar ve çözümler üzerinde duruldu.

Toplantılar, soru-cevap oturumu ve çeşitli bilgilendirme sunumlarının ardından sona erdi. Yüksekokulumuza yeni katılan tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Oryantasyon 2024-1

Oryantasyon 2024-3